• 26. september - EURÓPSKY DEŇ JAZYKOV

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Európsky deň jazykov.

            Vedeli ste, že na svete existuje viac ako 7000 živých jazykov alebo najrozšírenejším jazykom podľa počtu rodených hovoriacich je mandarínska čínština? Takéto zaujímavosti, ale aj ľubozvučné slová a jazykolamy boli témami na vyučovaní počas Európskeho dňa jazykov na našej škole. Žiaci sa mohli naučiť vyslovovať mnohé frázy v cudzích jazykoch, doslova si dolámali jazyky pri jazykolamoch, pohrali sa s ľubozvučnými slovami v slovenčine  a zistili, že učenie jazykov prináša radosť a zábavu.

          • Účelové cvičenie

          • Dňa 16.9.2022 absolvovali žiaci 5. – 9.ročníka účelové cvičenie formou turistického pochodu. Pochodu predchádzalo školenie žiakov o vzniku požiaru v priestoroch školy a následne prebiehala cvičná evakuácia žiakov 5. – 9. ročníka. Začiatok túry bol od hlavnej budovy školy v Breze smerom na Poľany. V strede trasy žiaci mali oddych, počas ktorého každá trieda v skupine odpovedala na pripravené otázky týkajúce sa orientácie v prírode a zdravotnej prvej pomoci v prírode. Po krátkom oddychu sme sa vrátili k budove školy, kde prebehlo vyhodnotenie účelového cvičenia.

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Účelové cvičenie 16.09.2022.

          • Oznam o výške poplatkov za ŠKD a MŠ

          • Poplatok 8 € za ŠKD na číslo účtu: SK98 5600 0000 0040 4075 7006

            Poplatok 10 € za MŠ na číslo účtu:  SK98 5600 0000 0040 4075 7006 

            Deti, ktoré navštevujú povinné predprimárne vzdelávanie t.j. predškoláci, poplatok za MŠ neplatia. 

            V septembri je potrebné zaplatiť dvojnásobný poplatok.

               

            Poplatky je potrebné zasielať do 10. dňa v kalendárnom mesiaci (v 10. deň musia byť financie na účte školy). 

          • Oznam pre stravníkov!!!

          • Dňa12.09.2022 (pondelok) bude obmedzená prevádzka v školskej jedálni. Variť sa bude le pre deti materskej školy a žiakov, ktorí navštevujú ŠKD. Ostatní stravníci sú z obedov automaticky odhlásení.

          • Oznam pre stravníkov!

          • Aj napriek upraveným cenám stravného a prechodu z 2. pásma do 3. finančného pásma sa zálohové mesačné platby za stravovanie v školskej jedálni nemenia, t.j. výška zálohy 35 eur/mesiac. Zákonný zástupca uhrádza náklady na stravovanie spolu s režijnými nákladmi mesiac vopred. Prvú zálohovú platbu bolo potrebné uskutočniť v auguste 2022 alebo je možné uhradiť v septembri 2 zálohové platby 70 eur (september+október).